Bontouch New York

När Bontouch skulle öppna sitt kontor i New York fick vi förtroendet att ta hand om designen. Lokalen i SOHO var en oslipad diamant som nu har återfått sin glans.

Villa Ugglarp

När familjen skulle skapa sitt dröm hus på västkusten i det vackra Ugglarp fick Sillrén Arkitekter förtroendet att skapa deras osas. Med inspiration från klassiska hallandsgårdar och med koppling till intilliggande natur tog vi tillvara på tomtens alla kvalitéer.

Uppsala Danscenter

Uppsala danscenter är en ny modern träffpunkt för dansälskare mitt i centrala Uppsala. Med möjlighet att hålla kurser för alla åldrar har man här även möjlighet att ordna danskvällar öppna för allmänheten.

IZAKAYA STATION Växjö

Sillrén Arkitekter har tagit fram ett nytt inredningskoncept till IZAKAYA STATION i Växjö. En izakaya är en japansk pub eller ”slink in”. De kan vara lyxiga eller enkla men de vällagade smårätterna står alltid i centrum.

Villa Trollsjön

Denna lilla pärla ligger i anslutning till naturreservatet runt Trollsjön i Saltsjö-Boo. Uppdraget vara att skapa ett sommarboende för familjen som knyter an till naturen och omgivningen och tar tillvara på tomtens kvalitéer.

Swish huvudkontor

I utformningen av Swish nya kontor på Drottninggatan i Stockholm arbetades det visuella konceptet fram i workshops tillsammans med beställare och användare. Ledorden under arbetet var bla: Modighet, kreativitet stolthet flexibilitet samt Passion.

Länsförsäkringar mäklarservice Malmö

Vi ritar framtidens kontor - vi har tagit fram ett helt nytt aktivitetsbaserat kontor åt Länsförsäkringar mäklarservice i Malmö.

Länsförsäkringar mäklarservice Stockholm

Vi ritar framtidens kontor - vi har tagit fram ett helt nytt aktivitetsbaserat kontor åt Länsförsäkringar mäklarservice i Stockholm.

Playhouse Teater

Playhouse Teater på Drottninggatan i Stockholm. Sillren arkitekter har tillsammans med Double Action tagit fram hela konceptet, inredningen och fasaden.

KAORI

Sillrén Arkitekter har tillsammans med beställaren tagit fram inredningen och designen till ett helt nytt matkoncept.

Lilly´s Pizzeria & Taqueria

Sillrén Arkitekter har tagit fram helhetskonceptet i ett nära samarbete med ägarna (Svenssons krogar). Vi ritade all fast- och lös och stor stor vikt har lagts på snickeridetaljer vilket har resulterat i en gediget utseende.

Sushi Kawa

Vi älskar Sushi och är stolta över uppdraget att ta fram inredningskonceptet till Sushi Kawas restauranger runt om i Sverige.

FIRST HOTEL

Sillrén Arkitekter fick uppdraget att hjälp First hotel i Södertälje att disponera om och re-designa deras lobby, reception samt frukostmatsal.

Bontouch No.2

Sillrén Arkitekter har ritat och inrett Bontouch nya lokaler på Kungsgatan mitt i centrala Stockholm. Lokalen är uppdelad på tre hela våningsplan som förbinds med interntrappor och glasbroar.

Studenthotel

Det gamla polishuset har fått nya gäster. Nu kommer ca 80 studenter kunna får en eget rum i det nya studenthotellet.

IZAKAYA MOSHI Jönköping

Sillrén Arkitekter har skapat en inspirerande miljö och inredning till den japanska restaurangen  Izakaya Moshi i Jönköping. Izakaya är en typ av informell pub på japanska vilket vi har haft som utgångspunkt när vi gjort inredningen.

Kontrollbyggnad pappersbruk

Här har vi jobbat med betong element. Med infärgad betong och ett ingjutet mönster som för tankarna till papperskonsten Origami. Den röda färgen tar upp och svarar bra till befintliga tegelväggarna i fabriken.

Öregrundh Tapasbar

Ny bar och restaurang mitt i det idylliska Öregrund. Med sitt perfekta läge mitt i Öregrunds hamn är detta det givna valet för upplevelser utöver det vanliga.

Strandhotellet Öregrund

På Strandhotellet kan en besökare spendera en hel semester. Med den nya restaurangen och baren blev upplevelsen komplett. Sillrén Arkitekter fick i uppdraget att skapa en inredning som kunde motsvara hotellets historia och renomé.

Järnvägskrogen Gävle

När den slita lokalen på Gävle centralstation skulle byggas om fick Sillrén Arkitekter förtroendet att gestalta den nya restaurangen som skulle lyfta byggnaden.

Mjesto Uppsala

Välkommen till Uppsalas nya heta uteställe och restaurang. Här har Sillrén Arkitekter skapat en miljö för umgänge och spännande möten. De gröna och rosa tonerna står väl ihop med det mörka bakgrunden.

Bokus Mässmonter

Sillrén Arkitekter har hjälp Bokus att ta fram lösningar till delar mässmonter till bokmässan 2017. Ett starkt inslag av konceptfärger får mässmontern att sticka ut och besökarna ges möjlighet att få skapa sina egna bookfaces samt slå sig ned och ta del av Bokus sortiment.

Bostäder idéprojekt

Tillsammans med fastighetsägaren jobbar Sillrén Arkitekter med att ta fram olika förslag/idéer på framtidens boende. Ett fullservicehus där de boende kan få tillgång till all tänkbara service.

Turinge hotel

Nybyggda Turinge hotel i Nykvarn har fått hjälp av Sillrén Arkitekter med att ta fram koncept och inredning till deras nya kombinerade reception bar och restaurang.

Urban Deli Sickla

Vi ritade och satte planlösningen till den urbana mötesplatsen och restaurangen Urban Deli i Sickla.

Umi Chao

Sillrén Arkitekter har tagit fram inredning, färgsättning och planlösning av restaurang Umi Chao i Vällingby Centrum.

Kviberg hotel & Conference

Sillrén Arkitekter har varit med och ritat och inrett flera delar av Kviberg hotel & Conference i Göteborg.

COOR Tele 2

Sillrén Arkitekter har tillsammans med COOR tagit jobbat med planering av storkök och serveringsytorna från skiss till färdiga handlingar. En restaurang med en kapacitet på 1500 ätande per dag.

Konstmuseum idéprojekt

På en udde ut i avet har Sillrén Arkitekter hjälp fastighetsägaren med en skiss på hur området kan få ny användning. Ett konstmuseum med utomhus teater och bio samt nytt strandområde skulle detta ge staden ett efterlängtat tillskott.

Chapter House

Chapter House - en myllrig ölpub som som serverar över 200 olika ölsorter i centrala Växjö.

Brf Bergängen

Efter en vunnen arkitekttävling fick Sillrén Arkitekter uppdrag att rita om den gamla restaurangen i Finntorp till bostäder.

Bontouch No.1

Kontor för IT-företaget Bontouch - Sillrén Arkitekter skapat en inspirerande miljö med rum för kreativa möten, mindre samtalsrum och arbetsplatser för arbetsro.

Koppar

Restaurang Koppar i Västerås som vi hjälpt med planlösning, köksinredning, inredning och färgsättning av både restaurang och konferensrum.

NOORII

Sillrén Arkitekt fick i uppdrag att ta fram inredning till nya sushikedjan NOORII som öppnade sin första restaurang i Täby centrum.

Hope

Sillrén Arkitekter har skapat kontor och showroom för modeföretaget HOPE. En kontorsyta som fick ett ljust och skönt intryck med hjälp av öppna ytor och glasväggar.

Izakaya Moshi

Izakaya Moshi - den japanska puben med mönsterritad inredning i fräsch nordisk design där du kan sitta i en öppen sittning eller mer privat i små bås.

Villa Tyresö

Utbyggnad av befintlig villa i Tyresö. Helt ny planritning, stora nya fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp och en träfasad som charmigt kommer att patineras med åren.

Kök i Vasastan

Sillren Arkitekter har tillsammans med familjen skapat ett kök där nytt möter gammalt.

Söderkök i Cederträ

Ett söderkök med mysig charm på liten yta - blev ett kulinariskt mästerverk i cederträ.

Androuet

Fasad till ostbutiken Androuet på Östermalm i Stockholm med fransk touch.

Strandvilla Laxvik

Sillrén Arkitekter ritade och planerade en mindre strandvilla i idyllen Laxvik i Halland.